HTML

Laugh-nevess!

Ezen a blogon vicces képeket, videókat, vicceket olvashatsz. Ha Neked is van valami vicces képed, videód stb. akkor azt küld erre a címre: laugh-nevess@freemail.hu ! Ha nem küldenék rá választ két héten belűl küld el mégegyszer! Kellemes böngészést! 2008.05.22.

Viccek

2008.06.25. 19:28 :: Ventoos

Na szóval itt van a 200. látogató vicce:

A kutyánk egyik hajnalban elkezdett ugatni és felvert nem csak minket, de az egész szomszédságot. Másnap ugyanaz történt. Amikor már negyedik egymást követő hajnalban kutyaugatásra ébredtünk, nem bírtam tovább és kimentem megnézni, mit ugathat.
Legnagyobb megdöbbenésemre a szomszédot láttam a kerítésnél, amint kaviccsal dobálja szegény kutyát. Amikor felelősségre vontam a megszeppent hajigálót, ezt válaszolta:
- Bocsánatot kérek, de nem bírtam kihagyni a lehetőséget. Az anyósom tegnap hajnalban azt mondta, ha még egyszer felveri őt a kutya, elköltözik tőlünk...

______________________________________________________________________________

A határon megállítanak egy arab autót. Szétszedik apró darabokra, és végül találnak benne egy csomag fehér port. A rendőr a filmekben látott mozdulattal belenyal, majd kérdezi:
- Hm, kokain, kokain?
- Nem. Méreg, méreg...

Szólj hozzá!

Címkék: vicc

A bejegyzés trackback címe:

https://laugh.blog.hu/api/trackback/id/tr53539326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása